Szállítási információk


Kiszállítás a világ bármelyik pontjára! Magyarországon kívüli szállítási ajánlatért mindig csak egyedi kalkulációval szolgálhatunk.

Érdeklődjön e-mail-ben (info@cipoapolas.com) a részletekért. Tömeg és ország szerint változik a díjazás. Tájékoztató ár Európa tájékára: 4000-15000 Ft.

Országos szállítás futárszolgálattal (Pannon XP / Trans o’flex / DPD) 1990 Ft – az összeg kis mértékben módosulhat a csomag mérete és tömege miatt!

Fenntartjuk a jogot a rendelés tömegének felülbírálatára, a szállítási költség változtatására, amennyiben az nagy méretű vagy nagy tömegű. Egyes esetekben, termék hiány vagy beszerzés csúszás esetén tájékoztatjuk a várható időszükségletről.

Jellemző kiszállítási idő: 2-5 munkanap. Karácsony előtti időszakban megnövekedhet a szállítás ideje, karácsony és újév között zárva vagyunk, ezért nem vállalunk semmilyen felelősséget.

Postai ajánlott borítékkal történő, elsőbbségi kiszállítás költsége 850 Ft, viszont ennek időtartamára és teljesítésére semmilyen felelősséget nem vállalunk, mivel nem rajtunk múlik!

Amennyiben nem kapta meg az átvételi értesítőt vagy a postai borítékban küldött cipőfűző(i)t, akkor emailben (info@cipoapolas.com) jelezze felénk, a küldeményazonosítót elküldjük Önnek, hogy a nem teljesült, elveszett vagy akármilyen problémás kézbesítés felől reklamálhasson a Magyar Postánál!